Hlasujte v anketě o čtenářskou hru roku 2021
zdroj: vlastní foto

Hlasujte v anketě o čtenářskou hru roku 2021

18. 1. 2022 9:08 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Jako každý rok, i tento dáme možnost svým čtenářům, tedy vám, vyjádřit svůj hlas v anketě o nejlepší hry uplynulého roku. I letos postupujeme jako obvykle. Povinné je hlasování jen v jedné kategorii, a to je Nejlepší hra roku. To, zda budete chtít hlasovat i v našich (nejen) žánrových kategoriích je jen na vás. Vyberte si ty, kde cítíte být jistí v kramflecích a tam pošlete svůj hlas.

Letos jsme opravdu zvědaví na výsledky ankety, protože rok 2021 nám přišel z hlediska favoritů velmi vyrovnaný a zcela upřímně netušíme, kdo u vás vyhraje jak nejlepší hru roku, tak i v dalších kategoriích.

Na závěr ještě malá poznámka pro rozdělení akční a akční adventury. Akční hru definujeme jako tu, kde prim hraje právě akční složka a dominuje nad ostatními, zatímco v akční adventuře je maximálně vyrovnanou součástí hratelnosti. Ostatně podívejte se na hry, které jsme zařadili mezi vítěze akční hry a akční adventury.

Pokud byste se chtěli inspirovat či zorientovat v tom, co vyšlo, podívejte se na naše vítěze kategorií. Hlasování poběží do půlnoci 23. ledna a následně vyhlásíme vítěze. Předem děkujeme za váš čas a hlas!

Anketa: Čtenářská volba hry roku 2021

Hlasování již skončilo.

Nejnovější články