Jste připraveni na zábavnou výzvu? Vaši soupeři se brzy octnou V pasti!
zdroj: tisková zpráva

Jste připraveni na zábavnou výzvu? Vaši soupeři se brzy octnou V pasti!

14. 3. 2019 10:14 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Krycí jména jsou celosvětovým hitem, o jehož české vydání se stará domácí vydavatelství Mindok. Sami jistě dobře víte, že jde o velmi zábavnou párty hru a není tak žádným překvapením, že i další titul tohoto vydavatele má kvalit na rozdávání. Deskovka V pasti se rozhodně nehodlá krčit ve stínu Krycích jmen a má ambice zopakovat jejich úspěch.

V pasti je původní česká zábavná deskovka tří autorů Jana Březiny, Martina Hrabálka a Michala Požárka, která vás naučí odhadnout soupeře a dostat ho na lopatky pomocí správně kladených pastí, které v tomto případě zastupují slova. Hráči se rozdělí do dvou týmů a cílem každého z nich je nachytat protivníka, který svým týmovým spoluhráčům napovídá daná slova. Při napovídání se ale musí vyvarovat slovním pastem, které mu předem přichystali protihráči.

Jenže napovídající hráč netuší, co si na něj soupeři přichystali, a přitom musí jednat opravdu rychle a dát svým spoluhráčům co nejpřesnější nápovědu, protože i počet jejich tipů je omezený. Do hry jsou po celou dobu zapojení všichni hráči – jeden napovídá, další hádají a protistrana kontroluje připravené pasti. Jakmile zazní „zakázané“ slovo, napovídání končí neúspěchem a role se vystřídají.

V pasti zdroj: tisková zpráva

Párty hra V pasti nabízí dva herní módy se slovy z běžného života a se slovy z měšce plného fantastiky. V každém případě budete procházet krásně ilustrovaným podzemím, v jehož chodbách na vás čekají nepříjemné kletby, které vtipným způsobem dále upravují pravidla napovídání. Na konci podzemí se na vás třese jeden z mnoha bossů, s nímž se musíte utkat, chcete-li vyhrát. Ale i on vám napovídání pořádně ztíží.

Hra otestuje vaše jazykové znalosti, ale mnohem víc se ukáže, jak dokážete odhadnout své soupeře a jednat pod tlakem. Pastí není nekonečně a každý tah, ve kterém vám soupeři hladce proklouznou, znamená, že si sami nemůžete dovolit chybovat. Ale V pasti není hra, od které byste odcházeli zklamaní. Ať už vyhrajete, nebo prohrajete, budete si pamatovat její zábavný průběh a nezapomenutelné nápovědy, kterými jste přechytračili soupeře.

Hru V pasti seženete až do konce dubna exkluzivně u vybraných obchodníků (Hras, Planeta her, Svět her) za doporučenou cenu 449 korun. Poté bude k dostání i u ostatních dobrých prodejců. Bližší informace o hře naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Nejnovější články